workshops

Wil jij jouw verhaal van je leven onderzoeken?
Dat kan door het volgen van workshops in het schrijfcafé

Wat is jouw verhaal?

diverse workshops

Levensverhalen betekent herinneringen opdiepen. Het verzamelen en opschrijven van deze herinneringen geeft steun, kracht en vreugde. Schrijven verbindt met jezelf en anderen. Het geeft antwoord op jouw levensvragen.

Verschillende creatieve schrijftechnieken nodigen je uit om in je eigen verhaal rond te dwalen en te ontdekken.
Autobiografisch en creatief (dagboek) schrijven is een gestructureerde manier om je leven te onderzoeken. Schrijven geeft een andere toegang tot herinneringen: vaak blijk je veel meer over je leven te weten dan je vooraf dacht.

Tijdens de workshops, beschrijf je – op creatieve manieren – fragmenten uit je leven en werk. Schrijfopdrachten helpen je op weg en brengen de stroom van herinneringen op gang. Al schrijvend krijg je zicht op de rode draden in je leven en je ontwikkeling.

We schrijven in een kleine groep van maximaal 6 personen. In een groep schrijven en luisteren naar elkaars verhalen is inspirerend. Je bent altijd vrij om je teksten wel of niet voor te lezen.

Er zijn workshops met verschillende thema’s zoals verlies, familie, de verschillende levensfasen en jeugdherinneringen. Het schrijfcafé biedt elk seizoen verrassende algemene en thematische workshops aan in het Krachtcafé en online, via zoom.

Workshops:

 • Autobiografisch schrijven, verschillende thema’s
 • Schrijven over verlies
 • Creatief dagboekschrijven: luisteren naar je pen ©
 • Loopbaanschrijven: schrijf je loopbaan ©

Binnenkort wordt de agenda gepubliceerd met de data voor de verschillende schrijfworkshops. Stuur nu alvast een e-mail naar info@krachtcafé voor extra informatie. 

Welk verhaal wil jij maken?

 

2-daagse workshop

Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Dat zijn de vragen waar jij antwoord op krijgt in de 2-daagse workshop REDEN van jouw BESTAAN.

In deze ingewikkelde tijd van onzekerheid en drukte vraag je je steeds vaker af: is dit het nou? Ben je continu op zoek naar het ideale leven? En wil je ertoe doen, zinvol zijn en bijdragen aan ‘de wereld?’

Stap dan in deze diepgaande workshop met persoonsgerichte aanpak, waarin je jouw reden van bestaan ontdekt.

Geschikt voor iedereen die op zoek is naar zingeving en bewust keuzes wil maken. 

 1. 2- daagse workshop (of 4 dagdelen online)
 2. Inspirerend cursusmateriaal
 3. Verrassende creatieve methode
 4. Je krijgt onder meer antwoord op de vragen: 
 • Waarom ben ik hier?
 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik echt?
 • Wat heb ik hiervoor nodig?

 

© 2021 Schrijfcafé . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.